Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Ο στόχος μας περιλαμβάνει και δεν περιορίζεται στις παρακάτω δραστηριότητες: χρήση νέων τεχνολογιών καθώς και εξειδίκευση του προσωπικού μας για τις κατασκευές και επεξεργασία μετάλλων όπως αλουμίνιο και σίδηρο. Η αφοσίωση, η επιμονή και η τεχνογνωσία μας έχει επιτρέψει να εξελιχθούμε μέσα σε μια σειρά ετών και να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι η διατήρηση άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Αυτό επιτυγχάνεται με τα πιστοποιημένα υλικά,με τη συνεχή ενημέρωση και όλα αυτά με τον απαιτούμενο σεβασμό στον πελάτη, δίνοντας του ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις σε κάθε του κατασκευή.

ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Η ζήτηση για κατασκευές αλουμινίου αυξάνεται χρόνο με χρόνο και αυτό συμβαίνει διότι το αλουμίνιο έχει ισχυρό ρόλο στην καθημερινότητα μας και για τις γενιές που έρχονται. Το αλουμίνιο είναι ένα νέο μέταλλο και σε παραγωγή δεύτερο μετά το σίδηρο. Το αλουμίνιο επιλέγεται ως το υλικό κατασκευής από σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, μηχανικούς κυρίως για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει και το λογικό κόστος. Ορισμένα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ότι είναι: δυνατό, μεγάλη διάρκεια ζωής, εύχρηστο, ελαφρύ και είναι εκατό της εκατό ανακυκλώσιμο υλικό.

ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ

Το σίδηρο προσφέρει την μέγιστη δυνατή αντοχή σε αναλογία αντοχή/βάρος από οποιοδήποτε άλλο υλικό για κατασκευές. Προσφέρει υψηλό δείκτη ασφάλειας από σεισμούς. Είναι ανακυκλώσιμο και είναι υλικό υψηλής ποιότητας καθώς δεν ραγίζει, δεν λυγίζει, δεν σκεβρώνει, δεν διαστέλλεται. Άλλα χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει στις κατασκευές είναι ότι είναι άκαυτο υλικό και σε καμία περίπτωση δεν θα συμβάλει σε επέκταση οποιοσδήποτε πυρκαγιάς.

Οι κατασκευές μας δουλεύουν για σας με μόνο σκοπό την βέβαιη ικανοποίηση σας.

Δραστηριότητες

Κουφώματα Αλουλινίου

Μεταλλικά Κτίρια

Μεταλλικές Κατασκευές

Ξηρά Δόμηση